Edward Riedl (M)

(S)viker idrottsrottsrörelsen

Idag skriver ett par av mina moderata riksdagskollegor i aftonbladet om hur socialdemokraternas vallöfte att ge idrottsrörelsen 278 miljoner kronor extra per år. I den röd-gröna budgeten så blev det inga extra pengar. Istället föreslog S att höja skatter som skulle drabba idrottsrörelsen med kostnader på 325 miljoner kronor. Innan valet pratade Stefan Löfven vitt och brett om handslaget med idrottsrörelsen som skulle ge dem mer pengar. I verkligheten skulle det blivit mindre pengar till idrottsrörelsen om inte alliansens budget vunnit i riksdagen. Det kan vara bra för andra branscher och organisationer att veta vad som händer när Löfven pratar handslag och ökade resurser. Det blir mindre pengar och löftesbrott.

 

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/sport/article20172522.ab

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. €dor

    Har du hittat annat och anmärka på? Säkert om du ägnar tid till det hittar du fler saker anmärka på. Det påverkar inte som helst i någon grad ändå nuvarande regerings position. De gå framåt hela tiden och M backar och Fp slinter och även Kd förmodligen. Centern verkar gå stärkt ur det här och vid nästa val står M ensamma om ni inte ändrar färdriktning. Men det förstår även du, men låtsas som det regnar. Ta på paraplyet och njut (sista vilan). Det är kört Riedel. De Nya Moderaterna är blott ett (dåligt) minne.

    • JonasE

      vänta här nu – det är ju er budget som S måste hållas till, så då är det ju er budget som svikit idrottsrörelsen……eller ”glömde” du fakta nu igen…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.