Dags för besiktning!

Besiktningsdags – men inte på bilen eftersom min man sköter om det. Nej, det är jag som på en vis kommer att besiktas! Det råkade bara bli att jag har fått inbokade tider till tandläkare, en hårklippning, ett blodprov med hälsokontroll samt ögonundersökning (för nya glasögon) – allt under de kommande 8 dagarna! Håll tummarna att jag blir godkänd när allt är klart!

4 kommentarer

  1. Bara jag

    Hej Peggy!
    Tack för kommentaren – och peppandet – i min blogg.

    I fredags förra veckan, vilket var då jag senast ställde mig på vågen, hade jag gått ner 8,4kg…på de ca 10 veckorna sedan jag började föra matdagbok (23 april). Så jag rasar inte i vikt direkt, men det gör mig ingenting alls, jag är liksom inte ute efter att vinna någon hastighetstävling. 🙂
    Huvudsaken är att det rör sig stadigt nedåt, och det gör det.

    Och förresten; Happy 4th, i efterskott!

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Bara jag (2012-07-05 09:24)
    Utmärkt! Jag är långt ifrån en expert på bantning, men jag vet åtminstone en sak: man gå inte upp i vikt under bara en vecka eller en månad utan det brukar komma så småningom över flera år. Därför kan man inte heller förvänta sig att tappa de överflödiga kilon under en vecka eller en månad. Att tappa vikten långsamt är bäst i det långa loppet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.