Edward Riedl (M)

Svenska datorspel – En miljardindustri

Att duktiga svenska musiker och artister genomtiderna genererat exportinkomster till Sverige är ingen hemlighet. Men när det gäller svenska skapare av populära datorspel är det nog inte lika känt hos många vilka stora exportsuccéer de varit och är. Datorspel är idag en miljardindustri och duktiga svenskar finns i framkant.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

6 kommentarer

 1. Jonas E

  Jag tycks minnas att det varit skriverier i pressen(många år sedan) om att det är de dåvarande generösa A-kassereglerna i Sverige som fått den svenska musikidustrin att blomstra internationellt sett.

  Stämmer det så är ju denna regerings poilitik med försämrad A-kassa osov, i den närmaste kontraproduktiv för musikindustrin.

  Sen så håller jag med dig Reidl att man ska inte jubla åt något håll när det gäller opionsmätningar, dom kommer ju i parti och minut numera.
  Även om jag som du gillar när dom visat åt ”rätt” håll.

 2. Nils

  Jag måste erkänna att du har rätt Edward.

  Avståndet kan öka ändå mer än dagens avstånd mellan blocken på valnatten skall vi verligen glädjas och fira!

 3. Edward Riedl

  Svar till Jonas E (2010-03-14 12:55)
  Det är det som är så bra med just opinionsmätningar. Nästan alla kan glädjas någon gång mellan valen.

  Sedan tror jag inte att generösa bidragssystem gör musiker mer kreativa. På den punkten får vi vara ense om att vi är oense.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>