Edward Riedl (M)

Förste dyngspridare Holmlund (S)

Lennart Holmlund (S) skriver i blogg efter blogg om hur jag skulle farit fram med osanning. Var, hur och i vilket sammanhang är lite oklart. Jag har möjligen vid några tillfällen skrivit att jag inte tror väljarna går på enkla sätt att svartmåla Sverige och alliansregeringen. När sossarna t.ex. påstår att Sverige har stora besvärande underskott i ekonomin glömmer de medvetet flera delar av sanningen. Först glömmer de att världen drabbats av en global finanskris med efterföljande lågkonjunktur. Sedan glömmer de att berätta att Sverige har minst underskott i det offentliga finanserna i Europa och därmed den mest välskötta ekonomin. Så när förste dyngspridare Holmlund och andra sossar försöker svartmåla Sverige genom att glömma 2/3 av all fakta eller trixa med siffror i största allmänhet skriver jag att jag faktiskt tror väljarna genomskådar detta.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

9 kommentarer

  1. Lotten Lindström

    Men herregud!!! Skulle nu båda två kunna börja uppföra er som om ni förtjänade era platser i de politiska församlingar där ni båda verkar, genom att prata om den politik som ni vill föra, istället för att tjafsa som småungar om vem som är mest lögnaktig och dum i huvudet?! Om ni av någon anledning behöver avreagera er, för att sedan klara av att föra en seriös politisk debatt, lovar jag att tillhandahålla såväl hink, som spade, som sandlåda och om det inte räcker har jag även en elkabel som behöver grävas ned! AMEN!

  2. Leif

    Det intressanta är ju inte hur vi ligger till, det intressanta är ju att jämföra tidigare års siffror mot årets. Har skulden ökat, minskat, legat på samma nivå mot dom andra. Men som politiker är ju inte det sanningen som är viktigast

  3. Wotan

    Ja herregud vilken sandlådenivå. Roligast är att du Edward, som alltid slår bakut och skickar pressmeddelanden när någon ”svartmålar” nån från allianspartierna, nu vräker ur dig epitet som ”dyngspridare”.

    Jag säger som Lotten, väx upp! Det gäller Holmlund också, så klart. Men det är du som oftast kastar sten i glashus genom att försöka uppfostra dina motståndare samtidigt som du gör samma tabbar själv.

  4. JonasE

    ”att glömma 2/3 av all fakta eller trixa med siffror i största allmänhet” är ju Reidls huvudnummer, så snacka om att kasta sten i glashus!!.

  5. Väljare i Umeå

    Bra Riedl! Dags att sätta ner foten mot sossar som tror att man kan vrida och vända på fakta hur man vill!
    Dags för Holmlund att kliva av och fram för nya förmågor som kan prata politik och inte bara vräka ur sig sig oförskämdheter som Holmlund gjort i alla tider. Kan förstå att man till slut blir irriterad på sådana ”gamla gubbar”,
    Min röst har du Riedl!

  6. Trött på makteliten som tycks vara förmer än andra!

    Det är bra att Edward säger ifrån.
    Klabben Holmlund har alltid raljerat över sina motståndare.
    Holmlund är alltid van att hans ord är det enda rätta bland sossarna.
    Märk att ingen vågar säga emot i de egna leden.Det finns likheter med Kinastyret.Säg inte emot för då får du stiga åt sidan.Skrämmande!
    Den öppna dialog som finns bland Moderaterna är milsvitt ifrån denna diktatoriska modell.
    Så den här sprätten behöver motstånd så att han börjar stå med hela foten på marken.
    Sedan märker man att Holmlund har en ”trojka” som är inne och försvarar varenda mening som denne man kastar ur sig.

  7. Isak

    Bäste Herr Riedl. Du är väl tillräckligt gammal för att
    veta att det finns fler än en sanning i politiken. Du väl-
    jer ofta att presentera en sanning som Moderaterna och
    Timbrohögern och liknande företag presenterar på löpande
    band. Då är ju Herr Holmlund betydligt seriösare med dom
    fakta som han presenterar med källuppgifter. Därför så
    faller omdömmet om dyngspridning tillbaka på Herr Riedl
    själv. Och det kan väl inte vara Holmlunds uppgift att
    hitta förmildrande omständigheter på alliansens inkompe-
    tens och tillkortakommanden. Skärpning Herr Riedl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.