Edward Riedl (M)

Sossarna vill införa butlerhjälp i Stockholm

Valrörelsen hitintills märkligaste utspel kommer från socialdemokraterna. De vill på fullt allvar införa butlerhjälp i Stockholms tunnelbanor! RUT-avdrag är de emot men stockholmarna skall ha butlerhjälp i tunnelbanan där de kan få hjälp med tvätt och matinköp. Ska man skratta eller gråta?

Läs mer här, här, här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

18 kommentarer

  1. Butlerhjälp?

    Aj då, det där sved i högermannen E Riedl´s hjärta? Nu har vänsteralliansen gått över gränsen och föreslår hjälp till de rika och besuttna enligt E Riedl, som annars är högerns kärnväljare. Åk omedelbart till de äldre som bor på stadsdelen Östermalm i Sthlm och rädda vad som räddas kan innan valet. Någon måtta på intrång får det vara inför ett val i Sverige.

  2. TC

    Sossarna är totalförvirrade i sin desperata jakt på egna vallöften som ska lura väljarna att rösta på just dem.
    Sossarna säger sig vill avskaffa RUT men så kommer de med detta absurda förslag som ju är en variant av just RUT där de hushållsnära tjänsterna, som tvätt…, ska ske på tunnelbanestationerna istället för i hemmen och det är exakt samma företag som gynnas av RUT som kommer att gynnas av dessa skattefinansierade ”butler-tjänster” och det är exakt samma överklass som använder det nuvarande RUT som även kommer att använda dessa skattefinansierade ”butler-tjänster”.

  3. Johan Karlsson

    Det är också intressant att sossarna hävdar att alliansens skattesänkningar ruinerat eller håller att ruinera välfärden samtidigt som man föreslår egna. Eller planerar de kanske massiva skattehöjningar i smyg, precis som de gjorde efter regeringsskiftet på 90-talet då Toblerone-Mona kallade moderaternas varningar för lögner.

  4. Maria Skiddi

    Jag valde att skratta jag=D

    Jag har öht haft väldigt roligt hela denna helg i den alliansstyrda staden Härnösand=)

    Jag SKA försöka ha laagom roligt resten av veckan…=/ så det inte blir för orättvist mot någon annan. LAGOM roligt ska jag ha. Vi säger så!

  5. Humoredward

    Du är rolig du karl. Jag vet precis varför du blir så upprörd över detta. För att du tycker vi vanliga dödliga inte ska ha den här lyxen, utan detta ska bara ligga på överklassens lott. fattiga får allt fixa sitt eget på ett sätt som överklassen inte ska behöva se eller bry sig i.

    När vanliga människor ska få samma hjälp som de rika då ryser Edward Ridle.

  6. Edward Riedl

    Svar till Butlerhjälp? (2010-08-16 11:55)
    Jag förstår inte hur sossarna tänker. Det känns som de försöker svara på frågor ingen ställer. Jag tycker inte det är ett dugg besvärande att sossarna gör bort sig…:)

  7. Edward Riedl

    Svar till Johan Karlsson (2010-08-16 16:58)
    Den som lovar allt åt alla alltjämt utan skattehöjningar kommer att göra sina väljare besvikna eftersom det inte går ihop.

  8. Edward Riedl

    Svar till Maria Skiddi (2010-08-16 17:24)
    Du skriver roligt många gånger och så även i denna kommentar. Var nog fler som skrattade med dig i dag åt detta. Kanske inte alla sossar som insåg hur väljarna skulle reagera när de förde fram detta förslag…

  9. Edward Riedl

    Svar till Humoredward (2010-08-16 18:10)
    Nu tror jag någon fått något om bakfoten. RUT-avdraget gör att människor i hela Sveerige (även utanför Stocholms tunnelbanesystem) kan få hjälp utan skyhöga skatter på tjänster. Nu vill sossarna begränsa detta till Stockholms tunnelbana. Ser du inte skillnaden???

  10. Conny Forsström

    Ni inom högern som älskar RUT borde väl vara glada då. Men just ja, sossarna föreslår INTE att lyxkonsumtion ska subventioneras med skatteavdrag. Hade sossarna föreslagit lyxavdrag OCH butler-tjänster hade ni väl jublat eller? 😉

  11. Edward Riedl

    Svar till Conny Forsström (2010-08-16 22:40)
    Den stora frågan är: Tycker du att sossarnas förslag om butlertjänster i Stockholms tunnelbana är bra eller inte?

  12. Wotan

    Tanken är väl att uppmuntra folk att åka mer kollektivt, vilket är lovvärt. Men jag håller med om att det inte låter helt genomtänkt.

  13. Edward Riedl

    Svar till Wotan (2010-08-17 09:40)
    Svårt för de som inte tar tunnelbanan i Stockholm till jobbet. Blir rätt krångligt för övriga landet… Enklast vore om de röd-gröna bara släppte motståndet mot RUT och istället gläds åt alla nya jobb som skapats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.