Edward Riedl (M)

Ett arbete är så mycket mer än bara lön

 

Här kommer ytterligare en reklamfilm från moderaterna nationellt som lyfter fram vikten av ett jobb. Det handlar inte bara om lönen, även om den är viktig, ett arbete är så mycket mer.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. litentanta

  Nu måste jag bara fråga, är det för vi utförsäkrades rätt till ”kärlek”, ”helg” och annat dravel vi sparkas UT från sjukförsäkringssystemet????

  Jag må ju vara röd, men ändå, att hamna i den sits som jag och tusentals andra (jämför det med era RUT-procent..) och vara tvungen att se Alliansens rent hånfulla valfilmer, det är nästa som spiken i kistan.

  HUR kan sjuk, utförsäkrad, oerhört osäker inför ev inkomst FRÄMJA människors återgång i arbete? Om bara EN borgare kunde sätta sig ner och tänka efter, jädrar att jag ska sparka upp dig ur sängen nästa gång, FRISKA UPP dig nu…funkar det?!*suck*

 2. litentanta

  Och nu när jag ändå är igång, visst börjar det likna ett riktigt tragiskt samhälle med enorma skillnader medborgare emellan nu? Paret Reinfeldt har sparat/tjänat in mer på era skattesänkningar än vad min särbo får i pension totalt per år.. (nu är han ju den där ”riktiga” pensionären dock, de som pensionerades innan reglerna ändrades, och GIVETVIS så har han det handikapp som han är diagnosticerad med)

  Vi andra vi ”ljug ba”… Herreje, klass-samhällen är BARA av ondo, ju större klyftor desto sämre samhälle… Hur mycket MER ska ni ha innan ni blir nöjda? ALLT? *suckar igen*

 3. Edward Riedl

  Svar till litentanta (2010-09-01 00:44)
  Jag har väldigt svårt att förstå hur du kan se reklamfilmerna som hånfulla när de lyfter fram vikten av ett arbete ur flera perspektiv än bara lönen. Grunden i vår politik är att hjälpa alla med rehabinsatser, sjukvård och annat stöd för att om möjligt kunna ta sig tillbaka. För den som trots alla insatser och all hjälp fortfarande inte kan jobba kommer åter till sjukförsäkringen.

 4. Edward Riedl

  Svar till litentanta (2010-09-01 00:50)
  Sverige har världens mest omfattande trygghetssystem vilket vi ska vara både stolta och rädda om. Vi har världens näst högsta skattetryck och världens mest progressiva beskattning. Detta sammantaget gör att jag inte delar dina åsikter. Sedan finns det tyvärr, och fanns även innan vi tog över regeringsmakten, människor som hamnar i kläm och far illa. Där har vi politiskt en uppgift att både upptäcka och förbättra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>