Edward Riedl (M)

Clinton berömmer svensk ekonomi

Till och med fd presidenten Clinton berömmer den svenska ekonomin. Det är nog snart bara de röd-gröna politikerna som lever i villfarelsen att det inte går bra för den svenska ekonomin.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

  1. RWR

    Det råder ingen tvekan att vi har en regering som har fokus på landets ekonomi! Hatoff!

    Men att slå sig för bröstet i nuvarande situation kan nog vara kontraproduktivt. Ett land och dess innevånare kan icke leva allena leva på statens stordåd! Det finns frågor där den sittande regeringen är skyldig en lösning. Vad gäller egentligen när jag blir sjuk och har betalat min försäkring? Varför kommer jag som företagare att fortsatt ha sämre villkor än en arbetare när jag blir sjuk?

    Varför tvingas jag lita till staten då jag har en tillfälligt problem! Vad kan gynna mitt sparande?

  2. mattias

    Kul att du citerar en demokrat! Lite ironiskt dock med tanke på att allt annat i din blogg luktar ”far-right”. Om du inte sett ”Bagdad-Bob” ännu så kanske du borde ta dig en titt. Finns säkert på youtube. Ni är ganska lika. Med det menar jag inte att allt är dåligt i sverige, men ditt enögda hyllande av alliansen är lite patetiskt. Tror du vi är blinda och döva? Du lyfter bara fram positiva nyheter för alliansen och ignorerar totalt allt negativt.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-01-28 18:35)
    Du menar att allt som gått fel de sista åren är regeringens fel och allt som gott bra är facket, företagens eller någon annans förtjänst. Blir nog då svårt för oss att enas…:)

  4. Edward Riedl

    Svar till RWR (2011-01-29 01:00)
    Håller med dig. Det är därför jag också driver på i mitt parti för att vi måste se över den sociala tryggheten även för småföretagarna som ändå redan på olika sätt är med och betalar för en trygghet som de sedan inte kan nyttja.

  5. lf

    Nej,vad jag menar är att du gör sken av att det är regeringens förtjänst.
    Hur mycket i % tycker du att det är regeringens förtjänst att det går bra för Sverige.

  6. lf

    Titta nu noggrant på Edvards kommentar.Jag menar att du i din din blogg underförstått menar att regeringen är de som har löst problemet.Jag har aldrig sagt att något har gått fel.Jag har bara sagt att högkonjukturen inte är regeringens förtjänst.

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-01-29 19:51)
    Självklart har alliansregeringens politiska vägval varit avgörande för att Sverige, till skillnad från de flesta andra länder i Europa, klarat sig väl under den globala ekonomiska krisen.

  8. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-01-30 18:32)
    Intressant när samma personer som ville skylla den globala ekonomiska krisen på alliansen nu menar att densamma inte bär ansvaret för den globala högkonjunkturen…:) Självklart är inget av dessa den svenska regeringens fel eller förtjänster. Däremot har Sverige klarat den globala ekonomiska krisen bättre än de flesta andra länder på samma sätt som vi nu utmärker oss positivt i den globala högkonjunkturen. Detta är vår politiks förtjänst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.