Edward Riedl (M)

Fredrik Reinfeldts sommartal

Fredrik%20Reinfeldts%20sommartal%20i%20Gustavsberg

 

Så här låter ansvarstagande.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Mr Sound

    När det kommer till skattesänkningar så har jag inget emot att vi sänker skatterna, men då ska vi inte sänka bara för restauranger, service, bygg, det är fullständigt idiotiskt.

    Ni moderater verkar jobbar hårt för att avveckla Sverige som industriland, vi ska baka pizza, städa, lägga tak och tapetsera istället.

    Visst har nya jobb skapats men lika många har försvunnit genom strukturrationaliseringar , effektiviseringar mm
    Svenska byggare/chaufförer byts mot polska, företagen registrerar sina företag i Polen för att betala mindre skatt i Sverige, kraftiga nedskärningar i vården. Ser ni politiker inget? Eller lever ni i total förnekelse?

    Den dagen politiker måste ta del av er sk arbetslinje den dagen kommer jag vara nöjd, i Sverige finns en grupp där man inte rationaliserar och det är politiker.

    Varför ska parlamentet i Sverige vara större än Hollands? Rimligt? Nja, jag tycker inte det men det sämsta verkar som politiker i Sverge är mycket mindre anställningsbara än sina holländska kollegor?
    Jag misstänker att de här generösa garantierna som spelar in.

  2. JonasE

    Det är något fel på den länken….det är ju Reinfeldt på bilden….du skrev ju att ”Så här låter ansvarstagande”….då är det definitivt fel person du visar….det där är kamrerspolitikens ansikte!!.

  3. Edward Riedl

    Svar till Mr Sound (2011-08-22 15:08)
    Det är mot den bakgrunden vi storsatsar på utbildning i alla delar för att långsiktigt kunna konkurera med kunskap. Men har vi inte en fungerande servicesektor så kommer skattetrycket på exportindustrin att bli så högt att vi inte klarar priskonkurrensen från andra länder. Det hänger ihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.