Edward Riedl (M)

Ett första steg för en tryggad Kvarkentrafik

Med regeringens beslut förra veckan så tas nu ett första och mycket viktigt steg för att långsiktigt trygga färjetrafiken över Kvarken. Nu ska ansökan behandlas av EU-kommissionen. Så nu är det viktigt att alla goda krafter hjälps åt för att komma framåt i den här frågan.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. lf

    Menar du verkligen att med en bild av din artikel så kommer Kvarkentrafiken att ta ett steg framåt.Regeringen har inte förbundit sig på något sätt.Tala om att försöka göra poäng utan att anstränga sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>