Edward Riedl (M)

Dags för media att granska S-löften

Dags för media att granska S-löften! Socialdemokraterna har avsatt pengar i sin skuggbudget för att bygga 9 kilometer av totalt 270 kilometer Norrbotniaban fram till år 2025. I lokalmedia framställs det tvärtom som om S kommer att bygga Norrbotniabanan. Men det är inget annat än en bluff. Jag hoppas lokalmedia börjar granska den här typen av oseriösa vallöften.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. ceko

    Det var bra att Du tog upp Norrbotniabanan. I mitten av oktober 2012 hade trafikutskottet uppe på dagordningen om byggandet av Norrbotniabanan. Efter det mötet skrev jag och ville veta om Du röstade för eller emot. Du har ju skrivit på Din blogg att Du svarar så fort som möjligt och senast inom en månad. Men nu har det gått snart 1,5 år utan att Du svarat. Det ingår väl även också i det som kan klassas som oseriösa löften.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tyvärr har inget parti en seriös finansiering på plats när det gäller Norrbotniabanan. S försöker bluffa väljarna i den här frågan vilket är tråkigt. Fram till 2025 ska de alltså i sin skuggmotion bygga 9 kilometer av totalt 270 kilometer. Det är ingen Norrbottniabana. Dessutom har jag svarat dig mer utförligt vid andra tillfällen på den här frågan.

  2. JonasE

    Skall vi granska Moderata löften kanske ??…….men ni har ju inga pengar till att uppfylla några då ni redan skattesänkt bort allt utrymme, ni har ju till och med skattesänkt bort att utrymme för kommande regering också, så efter åratal av Alliansens ”ansvarfulla” politik så är nu kassakistan bevisligen tömd, och skall sanningen fram så är inte resultatet just mycket annat än sänkta skatteintäkter och mindre budgetutrymme, samt stora sprickor både välfärden och SJ:s räls som kommer ta åratal att laga !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Sverige har Europas mest välskötta statsfinanser och du fortsätter så här. Jag förstår inte att du orkar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.