Edward Riedl (M)

Sverige behöver flyget

fl

Idag  var det en helsida i Sörmlands Nyheter om mitt och riksdagskollegan Lotta Finstorps  besök i flygledartornet på Skavsta igår! Vi pratade om hur viktigt det är för hela Sverige med bra och fungerande flygförbindelser. Vi varnar också för de tre röd-gröna partierna och deras flygfientliga politik. De vill göra det dyrare och svårare att flyga. Inte minst flygplatserna och flyglinjerna i Norrland är hotade av flyfientlig politik. Med flygskatter och andra försämringar kommer allt färre att kunna resa med flyget.

 

Edward Riedl (M).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>