Edward Riedl (M)

Att SD är fullt med rasister måste väl ändå vara en stor icke-nyhet?

Tidningen Sydsvenskan gör ett stort avslöjande. De har hittat en ledande SD-politiker i Malmö – Som hör och häpna – Skriver rasistiskt. Kan en icke-nyhet verkligen inte bli större. Det är som om media varje gång de hittar en sverigedemokrat som är rasist blir förvånade och tänker: Här har jag ett jättescoop. Alla partier bör givetvis bedömas för den politik de har här och nu. Men det som fortfarande förenar SD-politiker är just deras syn på människor från andra länder. Det är liksom kittet i deras parti. Därför är det inte förvånande att det dyker upp rasister överallt i deras parti. De försöker givetvis gömma sig under pseudonym eftersom de utåt inte längre får uttala sig rasistiskt för partiledningen. Men de har ju inte bara därför slutat vara rasister.

 

Givetvis är det obehagligt att de är rasister. Men det är liksom ingen stor nyhet.

 

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article19405314.ab

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Leif

    Och ändå får ni igenom majoriteten av era beslut genom dom och inte genom att kompromissa med s, v eller mp? Stort att du erkänner att ni samarbetar med ett rasistiskt parti.

    • Erik

      Leif, det var ju inte så länge sedan dina partier tog SD i båten när det gällde omröstningen dels av höjd brytpunkt för statilig inkomstsskatt och dels sänkningen av arbetsgivaravgifter för ungdomar yngre än 21 år. Och dessutom; alliansen har hitintills aldrig förhandlat med SD. Däremot har SD röstat med Regeringen i ett antal bra förslag, förslag som inte ett dugg har med invandringspolitiken att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.