Edward Riedl (M)

Än slank han dit …

Än slank han dit och än slank han ner i diket. Texten till mormors lilla kråka stämmer bra in på Stefan Löfvens olika besked. Ena dagen ska han gå till val på den budget han tagit fram med MP och V. Nästa dag inte. Ena dagen går han till val med MP. Andra dagen gäller inte det heller. Jag tror inte ens Löfvens egna socialdemokrater längre kan ge några besked om vad som gäller. För sanningen är nog att ingen vet på vilket humör Löfven är på från en dag till en annan.

 

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. Anders

    Inlägg efter inlägg på vad andra inte gör rätt enligt din egen bedömning.
    Det finns en anledning till att inte alla är Moderater, kan du gissa svaret?
    Alla har rätt till en dräglig vardag, inte bara den som har råd.

    /Anders

  2. lf

    Edvard Ridel har ett enormt behov att kritisera socialdemokrater. Denna kritik torde bottna i att moderaterna misslyckades i valet och missnöjet måste kanaliseras,

    Men hur fungerar din blogg idag.Du som sturskt meddelade att: ”jag svarar på alla kommentarer,kanske inte samma dag men inom en snar framtid”.Jag själv var mäkta imponerad och såg framför mig en person som ville föra en dialog med folket.
    Hur har det blivit med dina sturska utfästelser?

  3. Ove F

    Tänk att moderaterna av alla vill liera sig med nazze grisarna: Sverigedemokraternas styrelse satt tidigare skinnskallar och veteraner från grupper som nazistiska Nordiska rikspartiet och fascistiska Nysvenska rörelsen, organisationer som fört en undanskymd tillvaro så länge Hitlers och Mussolinis illdåd var i färskt minne. Men 1988, mer än 40 år efter Förintelsen, hoppades de bruna övervintrarna på en ny skördetid med hjälp av en yngre generation rasister, det nya partiet försökte genast etablera sig också på andra håll i landet.
    Nazismen var borta i Sverige fram till 1985. Vid det här mötet kommer den tillbaka. Hela SD:s retorik de första åren kommer från nazismen, Det var en blandad skara som på mötet i Malmö bildade den första lokalavdelningen av SD. Där satt äldre nazister från partier som Svensk socialistisk samling (SSS), kallat Lindholmarna efter sin ledare, och från Nordiska rikspartiet (NRP). Där finns också folk från nyare främlingsfientliga grupper som Vitt ariskt motstånd (VAM) och BSS.
    Gustav Ekström, med sin bakgrund i Waffen-SS hade varit Rottenführe, alltså korpral. Han hade arbetat i högkvarteret hos den man som såg det som sin livsuppgift att döda så många judar som möjligt, SS-chefen Heinrich Himmler, vilket gäng Sverige Demokraterna är, mannen som på mötet i Malmö 1988 stod fadder åt SD, arbetade alltså i Hitlers högkvarter och var också den av de upp till 270 frivilliga SS-svenskarna med högst befattning i SS-administrationen. Sverigedemokraterna bildades av gamla nazister, skinnskallar och en grupp vita kränkta män.
    Undra om Sverige Demokraterna har kvar samma program ” Förbud skall utfärdas mot invandring av för vår nation, kultur och ras främmande element. ju längre det nuvarande systemet dröjer härmed och ju större efterlåtenhet det i denna fråga ådagalägger, desto nödvändigare blir i framtiden retroaktivt verkande åtgärder. Ingripanden måste göras mot de osunda förhållandena inom viktiga svenska livsområden, bakom vilka kan spåras ett internationellt judiskt inflytande.
    Nationell idealism kan icke tolerera någon osvensk maktställning i vårt samhälls- och kulturliv.” jag skulle nog tro att detta partiprogram gäller som dom pratar om i invandringen G:a brunskjortor går inte ränderna så fort ur. Och det är bl.a med det här som dom inte ska få sitta i parlamentarisk ställning.

  4. Per

    När jag läser dina inlägg så undrar jag om inte Anna Kinberg Batras Enda kända inlägg i debatten stämmer ändå !? 🙂

    Har du funderat nåt över hur du påverkar politiker föraktet genom dina ständiga negativa inlägg ?

  5. Anders Giunti

    Har du inga tankar om något annat?

    Vad tycker du om Björn Söders senaste utlägg?

    Hur tänker ni kring välfärden? Är det jobb som ska lösa allt eller har ni några nya tanker efter er valanalys?

    Jag har en minnesbild av att en företrädare för partiet sa att ni borde ha fokuserat mer på er egen politik istället för ha huvudfokus på vad era motståndare ägnar sig åt.

  6. Olle

    Det är bra Edward, det är inte många bloggare som lägger ut negativa kommentarer på sina bloggar.
    Verkar bara vara de åt höger ,om man ifrågasätter tex politikerna från MP ,V .och S lägger de tydligen bara ut positiva har jag märkt.
    Men de verkar ju vara ofelbara också 🙂 särskilt MP bloggarna

  7. JonasE

    Vad gör ni i Alliansen som är bättre ??…………..får inte ni egen majoritet så kan ni inte göra det på något annat sätt om inte oppositionen vill samarbeta som nu !!……….Det enda ni i Alliansens gör är att obstruera så mycket ni bara kan – sura över att ni förlorade valet kanske ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.