Edward Riedl (M)

Alliansen pressar regeringen

Alliansen pressar regeringen! Det är bra att alliansen nu sätter press på regeringen när det gäller överskottsmålet. S lovade innan valet att de stod bakom överskottsmålet. Efter valet är de nu redo att sätta svensk ekonomisk stabilitet på spel. Nu har vi från alliansen meddelat att vi inte tänker acceptera att regeringen ensidigt förändrar detta.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. "Dosan"

    Dumheter. Det enda ni gör är att som vanligt försöka flytta pengar från de som inte har till den rika överklassen. Ni är alla korrupta och behöver sluta med eran äckliga korrupta mutverksamhet. Sluta sälj ut välfärden till riskkapitalister! Sluta stöd rasister!

    ALLTID RÖTT! ALLTID RÄTT! Det är fakta. Du kan inte säga emot fakta. Så sluta ha fel och börja bli röd socialist istället. Då vinner man alltid. Så länge man röstar blått röstar man för korruption, ondska och giriga äckliga borgare som roffar åt sig alla resurser och skiter på folket.

  2. JonasE

    Alliansen svek överskottsmålet men försäkte dölja det, och skapade inget annat än klyftor och otrygghet – denna regering vill bättre. och det försöker ni stoppa?? – normal högerpolitik alltså !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.