Säkerhetskontroll av den rosa hatten

Som jag nämnde i gårdagens inlägg (http://blogg.vk.se/betraktelser/2013/01/16/sakerhetsjakten-pa-min-tandkram-1195967) gillar jag säkerhetskontrollen på Arlanda bättre än de på Umeå Airport. Arlandapersonalen levererade idag också. De lät inte bara bli att visitera mig, utan gav mig komplimanger för den rosa cowboyhatten också. Jag fick köra den genom scannern, och den klarade scanningen med bravur. Varför jag hade den på mig? Det var en gåva till mitt team från de vi var och besökte på resan. Och en sån raritet går ju inte direkt att trycka ner i väskan utan att förstöra den. Tjusig va?

 

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. Linda

  Du hade den inte ens i en påse? Erkänn att du ville visa upp den? Det bor en liten Peter Siepen i dig också =)
  Vill gärna se den på, en ny FB-profilbild månne?

 2. Betraktaren X

  Svar till Linda (2013-01-17 19:56)
  Nej, ingen påse. Jag gick all in under ett par timmar med den där hatten. Rätt så kul. Hasse Aro har sett mig med den på, bara en sån sak.

 3. Betraktaren X

  Svar till Anna Holgersson (2013-01-17 20:46)
  Ja, det är ju en risk. Men jag undrar om det inte tar lika lång tid att hämta sig från den besvikelsen som att hämta sig från en profilbild på mig med den hatten! De får komma förbi mig på jobbet så ska jag ha manekänguppvisning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.