Dejting på ICA

Med ett par veckor kvar till Alla Hjärtans dag, vanligtvis inte en dag med något särskilt fokus på oss singlar, kom jag att tänka på ett initiativ som ICA på Ålidhem körde förra året vid tiden för Alla hjärtans dag. De hade en gigantisk skylt där de undrade om man vågade dejta på ICA, se bilden. Man skulle alltså hänga en dejtlapp på korgen och så kunde man gå omkring och leta andra med dejtlapp. Då kunde man ta kontakt med denne. Jag testade aldrig det där och såg ingen annan med dejtlapp heller, men det finns nåt sympatiskt med initiativet.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Anna Holgersson

  Det där får mig osökt att tänka på nejlikorna man kunde skicka på ”Alla hjärtans dag” under gymnasietiden!
  Lysande initiativ men…. Tänk om man skulle hänga upp lilla ”ledig” lappen… Å ingen kommer fram!? Skulle man känna ”Okej, vilken kul grej det här var, måste gå hit lite senare och köpa..öh en mjölk” eller skulle man… Känna sig ratad! Ingen vill ha mig?!
  Det e ju idealiskt om man får ett ragg men en smärre dödsstöt om ingen hugger! Man måste ha en stark självkänsla OCH självbild för att våga och för att klara av hela projektet! Och förbli intakt! Det hade då INTE jag under tiden som student!! //a

 2. Betraktaren X

  Svar till Anna Holgersson (2013-01-26 09:46)
  Precis, det känns ju som att det inte kan vara särskilt många som faktiskt vågade. Springa omkring där och låtsashandla i dryga timmen och leta damer med lediglapp! Och så skulle man ju behöva tänka på vad man har i korgen också. Det skulle ju inte gå an med några burkar Bullens pilsnerkorv och ett paket makaroner. Vad skulle tjejerna tänka då? Nä, liiite för mycket entrecote för en person hade varit idealet. Perfekt ursäkt för att bjuda på middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.