Här ska slängas!!!

Min önskan att ha mindre prylar hemma är betydligt större än förmågan att faktiskt ta itu med saken och slänga eller sälja. En motivationshöjare kan vara att sätta ett antal saker som ska avyttras. Jag råkade läsa denna artikel och det kändes helt rätt för mig: http://www.dn.se/ekonomi/gor-dig-av-med-100-saker-pa-ett-ar

100 saker, och det tar sin början idag! 

1. Ett badlakan som igår visade sig ha ett hål i sig.

2. Min rakapparat. Efter att ha övergett maskinrakningen till förmån för hyvlel för ett par år sen gör att jag saknar användningsområde för den.

3. Filmen "Jack" på VHS. VHS? Jag har inte ens en VHS-spelare.

97 kvar…

Etiketter: , , , , , , ,

8 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Nu har jag läst artikeln… Sista raden antyder ju influenser från feng-shui… Välkommen till rensandet! Rekommenderar ”Rensa i röran” om du vill rensa och kasta ännu mera!!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.