Ligga med regeringen?

För ett tag sen hamnade jag i en glad, men ytterst oseriös diskussion. Ämnet var "Om du måste ligga med nån i regeringen, vem tar du då?" Alla killar var rörande överens om Annie Lööf, och en kommenterade "Det finns väl knappt några kvinnor i regeringen?" Tjejerna var inte lika eniga, utan både Reinfeldt och Björklund nämndes, men Göran Hägglund som bubblare. Det intressanta är inte vem som ville ligga med vem, eller vilken minister som har störst sex appeal utan hur katastrofalt dålig koll vi hade på vilka som är ministrar. Jag skulle bli mycket förvånad om mer än var tionde svensk kan nämna 10 ministrar ihop med vilket ministerium de basar över utan att fundera mycket länge. Ulf Kristoffersson? Fortare… Socialförsäkringsminister såklart 🙂

Hur många kvinnliga minsistrar finns det då? FEL!!! Det finns FLER kvinnliga ministrar än manliga. Det trodde du väl inte?

Här kan du plugga på ministrarna: http://www.regeringen.se/sb/d/385

F.ö. har jag ändrat mig. Jag väljer en annan minister än Annie 🙂