Edward Riedl (M)

Nästan varannan västerbottning läser bloggar regelbundet enligt en artikel i VK…

Som politiker öppnar bloggen ytterligare en kanal till kommunikation. Jag tror inte att bloggar eller något liknande kommer att ersätta papperstidningen, nyheter och samhällsdebatt på tv och radio. Tidningen till frukost kommer åtminstone för min del aldrig att kunna ersättas med en dator. Däremot blir jag allt mer övertygad om att internet kommer att bli ett allt mer naturligt komplement till traditionell media.

Men jag blev positivt överraskad att vi västerbottningar var så långt framme när det gäller att använda den nya tekniken som ett komplement till kunskap och information. Det bådar gott inför framtiden.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Dock ännu (s)

    Genom att läsa dina bloggtexter, har jag fått en ny och annan syn på dig – en förändring till det bättre t.o.m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.