Edward Riedl (M)

Folkpartiet i Norrbotten lämnar Norrstyrelsen – Vilket blir nästa parti att lämna det sjunkande skeppet?

Först var det moderaterna, sjukvårdspartiet och folkpartiet i Norrbotten som tog ställning mot en storregion i Norrland. För ett par veckor sedan anslöt sig vänsterpartiet och centerpartiet i Norrbotten till de som inte längre ville arbeta för en storregion. Nu väljer dessutom folkpartiet i Norrbotten att helt lämna Norrstyrelsen. Norrstyrelsen faller bokstavligen sönder och samman.

Vi moderater i Västerbotten anser fortfarande att Norrstyrelsen bör avvecklas helt. Det kan inte vara rimligt att den fortsätter kosta en massa skattepengar. Bara projektledaren har en lön på cirka 100 000 kronor i månaden.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.