Edward Riedl (M)

Glaskäke fungerar dåligt i politiken – Vad skall en politiker behöva stå ut med?

Men tar man på sig ledande uppdrag inom politiken får man inte ha glaskäke, lite skinn på näsan krävs faktiskt. Inför valet 2006 gjordes filmer med Fredrik Reinfeldt som Hitler. Nyligen framkom dokument från socialdemokratins högsta ledning: Sju punkter för att krossa Anders Borg. Listan kan göras lång. Mitt eget parti är inte på något sätt utan skuld.

Mer än hälften av vad gemene man/kvinna tjänar under sin livstid betalas i skatt. Pengar som hanteras av politiker. Kanske ska det också vara så att politiker faktiskt måste stå ut med en del?

Om en lokal nämndspolitiker (i det här fallet Mikael Sundling m) anser att lokaldemokratin inte fungerar fullt ut och funderar om vissa (givetvis riktat till berörd person) har Stalin (läs diktator) som förebild kan det orimligen vara skäl till avhopp. En ledande (S) politiker som varit verksam i 20 år måste tåla detta.

Läs min blogg från igår på samma ämne:

Stå på dig Mikael.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

3 kommentarer

  1. Aldrig M

    Det är ju lätt för dig att sitta på läktaren och tycka. Men betr. att tåla, berätta då för din partivän Herr Ågren att han också bör lära sig denna ädla konst. Han gnäller inte lite över att det finns fähundar som kritiserar honom i det han skriver på sin blogg.

  2. ......

    Sundling har erkänt och bett om förlåtelse för ett onödigt övertramp. Sopa inte det under mattan. Lite renhållning är bra.
    Sedan är det en annan sak att orsaken till avhoppet är en annan. Det bör påpekas.

  3. Edward Riedl (M).

    Jag skrev i mitt första inlägg att jag tycker det var starkt av Mikael att be om ursäkt. Däremot är det rent trams att hans blogg har något med nämnda politikers avhopp att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.