Edward Riedl (M)

Sluta svamla Lennart Holmlund (S) – Global finanskris och lågkonjunktur är knappast regeringens fel

Lennart Holmlund (S) massproducerar blogginlägg där alliansregeringen både direkt och indirekt beskylls för sviterna av den globala finanskrisen och lågkonjunkturen. Jag tror ingen köper det. Möjligen redan övertygade sossar som inte vill se hur det faktiskt är.

Det är knappast alliansregeringens fel att svensk industri inte längre har någon exportmarknad som kan köpa deras varor. Det leder självklart till arbetsbrist, varsel och i slutändan uppsägningar. Att sossar i tid och otid rabblar mantrat att vi nu ser resultatet av regeringens jobbpolitik är i det sammanhanget endast oseriöst.

Prova istället att berätta för väljarna vad ni själva vill göra och hur ni tänker betala för det och framförallt: Vem ska betala högre skatter med er politik?

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Christer

    Håller med dig till fullo. Otroligt tröttsamt att läsa samma gnäll varenda dag. Blir lite lyteskomik över det hela och det är tråkigt.

  2. Fy för M

    Om nu allt beror på andra än den regering vi har, förklara då varför vi har europas högsta ungdomsarbetslöshet, och att arbetslösheten i övrigt stiger i snabbare takt i Sverige jämfört med övriga Europa? Är det bara svammel kanske, läs då den offentligt tillgängliga statistiken.
    Hur förklarasr du att vi kan sänka skatterna med de enorma talen som ni gjort, men inte har råd att göra insatser för att begränsa arbetslöshten? Denna sakttesänkning f-ö. gick till de 40% som redan hade de högsta lönerna, och här försöker ni inbilla folk att det gynnade de lägsta lönelägen. Vem svamlar?? Skvallra om andra politiker i andra partier, det kan ni, men föra en värdig politisk debatt, nej, då blir det bara att alla andra ät svamlare och begriper ingenting. Det ger ju en bild av er som personer och det parti ni företräder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.