Edward Riedl (M)

Socialdemokraterna vill införa mönstringsplikt för tjejer – Går det att vara mer fel ute?

Behovet av värnpliktiga har aldrig varit så lågt sedan den moderna värnplikten infördes av Sveriges riksdag 1901. Idag är det så få som gör värnplikten att diskussionen snarast handlar om att avveckla den allmänna värnplikten och bygga försvaret på frivillighet.

Vad gör då svensk socialdemokrati?

De lägger ett förslag om att införa mönstringsplikt för både män och kvinnor… Den fd (S)-ledaren Göran Persson kanske inte var så fel ute när han sa: att tänka är inte Mona Sahlins starka sida… För så fort hennes parti nu lämnar förslag blir det sällan rätt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

En kommentar

  1. Thomas Hartman

    Varför personangrepp Edward? Känns det som ett värdigt beteende av dig som förtroendevald?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.