Edward Riedl (M)

En (S)-regering efter valet 2010 med Mona Sahlin vore en katastrof för Sverige….

Socialdemokraterna klagar konstant på att alliansregeringen gör för lite. Om Mona Sahlin styrde Sverige skulle det minsann byggas järnvägar, satsas mer på kommuner och landstings med höjda statsbidrag, höja nivåerna i bidragssystemen, ta över de globala kapitalisternas skulder (tex SAAB) och mycket mer. Vi pratar alltså utgiftsökningar på drygt 100 miljarder kronor per år. I retoriken är det de rika som skall betala för allt detta. Men de förslag som presenterats innebär endast skattehöjningar på 5 miljarder kronor per år.

Min fråga till (S): Om ni ökar utgifterna med 100 miljarder och intäkterna med 5 miljarder fattas det 95 miljarder kronor varje år för er politik. Vem skall betala det? Antingen tänker ni skuldsätta Sverige eller så berättar ni inte vem det egentligen är som skall betala för er politik. Det är inte de rika utan vanligt hårt arbetande folk runt om i vårt avlånga land. Det är receptionister, butikspersonal, sjuksköterskor, lärare och industriarbetare som skall betala 1 eller 2 tusenlappar mer i månaden i skatt. Och tro mig – få av dem känner sig särskilt rika.

En (S)-regering vore en ren katastrof för både Svensk ekonomi och vanligt hårt arbetande folk.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Krille

    Tycker det är intressant att du klagar på att S bara gnäller och inte kommer med något och sen framhäver du moderaterna som så bra trots att dom inte gör ett skit mer än att snacka skit om S..S å andra sidan har som du säger ingen lösning på någonting och dom gnäller hela tiden vilket inte heller är så förtroendeingivande vilket leder till att ni politiker i allmänhet borde fundera på att samarbeta fram till lösningar istället för att bara kasta skit, jag hoppas blankt vinner nästa val så kanske ni allihopa vaknar för just nu är allihopa patetiska!!!

  2. Krille

    Hehe jobbigt att ta lite skit, du verkar inte ha nåt att komma med när man snackar ner dig, så även du borde fundera på att lägga ner politiken och kanske börja med nånting som har med erat fantastiska rotavdrag, städare kanske så du får se hur fantastiskt det är att ha ett hederligt jobb istället för att ha betalt av dom som har det för att stå och snacka massa skit!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.