Edward Riedl (M)

Den ekonomiska krisen varar inte var evigt – Det kommer bättre tider

För väldigt många människor väntar en besvärlig tid när antalet arbetstillfällen kommer att minska till följd av den globala ekonomiska krisen. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att det vänder och kommer att bli bättre. Alliansregeringen för en klok ekonomisk politik som ger Sverige bra förutsättningar när världskonjunkturen vänder. Höga skatter för arbete skulle försvåra jobbtillväxten i ett sådant läge. En fortsatt alliansregering efter valet 2010 är den bästa garanten för en offensiv jobbpolitik.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. rikard

    vad gör ni med dom som drabbas av krisen, utförsäkrade från a-kassan är inte så skoj att vara kan jag lova.

  2. Edward Riedl (M).

    För alla dem som drabbas hårt av den ekonomiska krisens efterverkningar är det viktigaste att vi fortsätter med en jobbskapande politik. Konjunkturen kommer att vända och då måste de nya jobben få växa fram – Det görs inte genom höjda skatter på arbete.

    Men under tiden när många står utan jobb är det viktigt att de sociala trygghetssytemen fungerar väl. Regeringen har tillskjutit pengar för att de skall fungera. Dessutom har socialförsäkringsministern öppnat upp för studier med fortsatt stöd från ersättningssystemen.

    Men trots att mycket görs kommer den ekonomiska krisen ändock att bli kännbar för det stora flertalet av oss. Men det viktigaste är att vi inte missar tåget när det vänder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.