Edward Riedl (M)

Piratpartist = Ultrakapitalist – Det har betydelse vad du röstar på söndag i EU-valet

Om du röstar på moderaterna på söndag vet du vad du får. Det finns ett partiprogram och en sammanhängande politik för fler jobb, ökad välfärd och bättre miljö. Oavsett vilka moderater som tar plats i Europaparlamentet kan du lita på var vi står i de olika frågorna.

Missnöjesrösta inte utan att veta vad du får. Nu senast visar det sig att Piratpartiets grundare är en ultrakapitalist som i praktiken struntar i skattefinansierad sjukvård, miljöfrågor och jobben.

Sanningen om piratpartiet.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. missnöjet

    har röstat på PP för att dom har en sund syn på vad som i framtiden kommer att bli min frihet. Inga andra partier har tagit den frågan på allvar, därför får dom min röst. Missnöje?? ja börja lyssna på folk istället så kanske även ni får dom argas röster men ni är ju upptagna med annat

  2. Filip

    Att ungdommarna röstar på PP beror ju helt på att dom etablerade partierna inte har det som ungdommarna vill ha i sina partiprogram. Sista dagarna innan valet började dom stora partierna yra om hur dom såg på fildelning och annat som PP gick till val på. Ni har väl ungdommar i partiet som ni kan fråga om vad dom tycker är viktigt och sedan väga av om det är förenligt med övrigt i ert partiprogram. Lika väl som, Åsa Ögren (visserligen Sosse) inte tycker att detaljplanens livslängd behöver vara så lång, så kanske moderaternas partiprogram kan föryngras inför valet hösten 2009.
    Sedan vill jag avsluta med att jag inte håller med Åsa Ögren i fallet Blåbärsbacken, men annars så är det ju faktiskt så att tider och förhållanden förändras och vi med dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.