Edward Riedl (M)

Rösta moderat imorgon – För fler jobb, bättre välfärd och en ansvarsfull miljöpolitik

Jag hörde på radion imorse att junilistan har vunnit stöd i opinionen. Dessutom verkar piratpartiet, feministiskt initiativ och sverigedemokraterna i omgångar få stöd i de olika mätningarna. Just EU-valet innebär möjligheter för enfrågepartier och missnöjespartier av olika slag. Många är emot EU och protesterar genom att missnöjesrösta eller stanna hemma.

Men kom ihåg att EU-valet har stor betydelse för Sverige. Det handlar om en sammanhängande politik för fler jobb, bättre välfärd och verkningsfull miljöpolitik. Vi moderater värnar Sveriges intressen i Europa. Använd din röst för det samhälle du vill ha.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. Leif

    För sent för eran del. Se det hela som missnöjesröster mot ER istället för att skylla ifrån er. Hade ni politiker skött er hade aldrig sådana här partier funnits till. Detta är ERAT fel, sluta skyll på dom som röster på sånt som dom tycker är viktigt.

  2. Anders

    Haha kör ni den igen? fler jobb och mindre ungdomsarbetslöshet? =) ja men folk kanske tror på samma lögner en gång till, men jag vet inte….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.