Edward Riedl (M)

Värna Sveriges intressen i Europa – Rösta på moderaterna

Det har betydelse vilka politiker vi skickar till Bryssel. Enfrågepartier, missnöjespartier, främlingsfientliga och populister som väljs imorgon sitter kvar i EU-parlamentet under 5 år. Ultrakapitalistiska piratpartister, främlingsfientliga sverigedemokrater och populister som lovar att skänka bort mest av sin lön är inte svaret på de utmaningar Sverige står inför. Valet imorgon har betydelse för de kommande 5 åren.

Vi moderater värnar Sveriges intressen i Europa. Det handlar om fler jobb, bättre välfärd och en ansvarsfull miljöpolitik. Rösta på moderaterna imorgon.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

En kommentar

  1. TC

    Gunnar Hökmark är den allra sämsta politikern när det gäller miljöfrågor. Att vilja tillgodoräkna Sverige miljöåtgärder som Sverige finansierar i fattiga länder gör det bara ännu svårare och dyrare för dessa fattiga länder att kunna uppfylla sina miljöåtagande för de kan ju inte tillgodoräkna sig miljöförbättringar som gjort i deras länder ifall Sverige redan tillgodoräknat Sverige dessa miljöåtgärder. Alla de miljöåtgärder och minskningar av växthusgaser som Sverige lovat genomföra måste givetvis genomföras i Sverige för det ska enbart vara åtgärder som genomförts i just Sverige som Sverige ska kunna tillgodräkna sig. Gunnar Hökmark och Moderaterna är, och har aldrig varit, miljövänner. Kärnkraft är definitivt inte miljövänligt utan snarare det allra mest miljöskadliga av allt, för att gräva ned avfallet i HUNDRATUSENTALS år är ju totalkorkat, och bara för att vi inte längre ser miljöproblemen eftersom vi grävt ned dom innebär det inte att de försvinner, precis som miljöproblemen inte försvann genom att dumpa avfall i djuphaven trots att denna dumpning även då innebar att vi slapp se det miljöfarliga avfallet.
    Moderaterna är nog allra sämst när det gäller att värna den personliga integriteten för IPREDlagen och FRA är lagar som hör till odemokratiska diktaturer och övervakningso angiveri samhällen som forna Östtyskland. Att låta musik o filmindustrin få agera poliser genom att tillåta dem jaga och kräva ut uppgifter om enskilda individer som surfar på Internet är vidrigt och detta har den Moderatledda regeringen infört i Sverige.
    Att de som har medborgarskap i flera delstater kan rösta flera gånger till EU-parlamentet visar att detta inte är ett seriöst val för när inte ens sådana självklarheter som en man en röst gäller så finns det egentligen ingen som helst anledning att rösta och då genom sin röst ge legitimitet åt detta djupt odemokratiska val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.