Edward Riedl (M)

Michael Jackson är död – Livet har en början och ett slut

Jag har varken gillat hans musik eller den mediala bilden av hans person. Men trots det var han närvarande som megastjärna. Det är en epok som går i graven med honom. Hyllningskören till hans geni kommmer att pågå ett tag framöver. Men det som slår mig är livets förgänglighet. Livet har en början och ett slut. Men det är personen man är därimellan som spelar roll. Storhet kan uppnås på många sätt. Musik, idrott, kultur, företag eller uppfinningar för att nämna några. Men det viktigaste kanske ändock är att få sina medmänniskor att må bra. Ta hand om varandra – Livet varar inte för evigt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.