Edward Riedl (M)

Wheels i Umeå har fått bästa tänkbara väder – Jag njuter när jag ser alla vackra bilar

Moderna bilar kan vara både snygga och fula till sitt utseende. Men gamla bilar med underbara former kan vara rent vackra och väcka känslor även för en inbiten båtmänniska som mig. Jag är i grunden mer båt än bil-människa. Men när jag ser alla väl omhändertagna bilar med bullrande motorer som strålar sig i solen på Umeås gator fröjdas både ögat och örat. Förr byggdes bilarna inte enbart för god aerodynamik och praktisk användning. De byggdes många gånger för att just vara vackra att se på.

Wheels i Umeå är inte bara för de mest inbitna entusiasterna. Det är en folkfest för alla umebor och besökare i vår vackra stad. Jag kommer att vara ute ikväll och njuta av alla opraktiska och icke aerodynamiska bilar som istället är vackra att se på. Väl mött på Umeås gator ikväll.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.