Edward Riedl (M)

Idag har jag jagat kor hemmavid…

Vi var ute och åt lunch på restaurang hela familjen hemmavid när min far fick ett telefonsamtal tidigare idag. Korna hade rymt och setts av en sommargäst en bit bort från hagarna. Så det var bara att återvända hem och börja leta kor runt skogarna. Ståendes bak på en pick-up letandes kor är lite annat än vardagens politiska arbete.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

2 kommentarer

  1. LeBe

    Hur är det? Får man köra pickup i skogen med tanke på terrängkörningslagen och får man stå på flaker på en bil? 😉

  2. Edward Riedl

    Svar till LeBe (2009-07-30 18:50)
    Pickup får endast köras på väg vilket självklart också var fallet. När det gäller att stå upp på flaket för att spana efter kor är det inget problem så länge fordonet inte rör sig. Om det är möjligt att stå på flaket när fordonet rör sig måste du rådfråga mer kunnig person på området än undertecknad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.