Edward Riedl (M)

Hela familjen är samlad…

Nu är hela familjen samlad hos mina föräldrar. Mellanbrordern kom tidigare idag hem på en kortare ledighet från Afghanistan och yngsta brodern med flickvännen kom på  snabbesök från Stockholm. Hela familjen är nu samlad och firar min mors födelsedag imorgon.

Afghanistan har varit ett givet ämne när barnen är ute och leker eller inte hör. Det känns overkligt att höra vad de varit med om därnere. Som anhörig känns det fruktansvärt orättvist när vissa vänsterdebattörer som tex Johanne Hildebrant på aftonbladet förminskar och förlöjligar den svenska insatsen. Förhoppningsvis är detta enbart baserat på okunskap och inte brist på empati. Samtidigt är det ett viktigt inslag i ett demokratiskt samhälle – Rätten att säga i stort sett vad man vill om vad som hellst. Den rätten är inte gratis, även om en del vänsterdebattörer tycks tro det, utan måste ständigt vinnas. Men jag önskar att kritiker som tex Johanne svarde på frågan: Vad vill ni vi skall göra istället för det vi gör idag? Det är alltid lätt att kritisera – Men vad vill ni göra? För inte menar ni på fullt allvar att vi skall lämna alla människor i sticket?

Mellanbroderns äldsta flicka har verkligen sett fram emot att träffa sin pappa. Och idag har lyckan varit total. Dessutom planerar vi redan nu för ett julfirande hemma i Umeå, Öst på stan. Jag och Lena kommer att ta emot hela tjocka släkten i år är det tänkt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Isak

  Bäste Herr Riedl! Det vore klädsamt om du som politiker bemödade dig om att besvara dom få-
  taliga kommentarer som du får på dom oftast så
  hätska utlägg som du har på all opposition. Det
  är inte som du tror att all tideräkning börj-
  ade med att alliansen erövrade regeringsmakten.
  När det gäller FN:s mandat och humanitära in-
  satser i Afganistan så var Moderaterna bland dom sista som anslöt sig till kampen mot Tali-
  banerna. Om du skall kritisera någon så ska du
  nog inte ge dig på vänstern. Sedan så bör du nog hyfsa till ditt språkbruk, och inte kalla
  dina meningsmotståndare för idioter. Men oav-
  sett vad du kallar mig, så kommer jag aldrig att tystna. Hoppas att din bror klarar sig i
  Afganistan.

 2. Edward Riedl

  Svar till Isak (2009-07-31 23:33)
  Håll dig till sanningen Isak. Jag har aldrig kallat dig eller någon annan för idiot.

  Har jag missat, vilket du antyder, att besvara någon frågeställning på min blogg ber jag om ursäkt för detta. Jag sätter heder i att besvara inläggen bloggen. Hur få de än må vara. Men det går alltid att upprepa en frågeställning om svaret uteblivit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.