Edward Riedl (M)

Dags att låta alliansen styra landstinget…

Återigen leder Levi´s och socialdemokraternas politiska ledarskap i landstinget till negativa ekonomiska resultat. Hitintills i år är rsultatet minus 77 miljoner kronor och innan året är slut kommer vi troligen för långe sedan passerat ett negativt resultat på bortom 100 miljoner kronor. Enda anledningen till att det inte blir mer är att alliansregeringen har skjutit till enorma mängder pengar.

Det är dags att ni västerbottningar låter andra politker styra landstinget ett tag. Tro inte på skrönan att ni då får betala sjukvården ur egen ficka. Det är bara rent svammel. Se hur det ser ut i landsting som varit styrda av alliansen under lång tid. Det är samma patientavgifter, kortare köer till sjukvården och bättre skött ekonomi.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter:

En kommentar

  1. Hilding Persson

    Inte vet jag hur du får ihop det att jag inte betalar min egen sjukvård genom skatt?? Har Västerbotten längre köer än andra landsting?? Hoppas du kan nämna något som har kortare till vård.Vilka summor kan det röra sig om för Västerbotten, tillskjutande pengar från staten. Om du refererar till att man överskridit budget, budget är väl ett verktyg att inom ”tummen och pekfinger” tala om vad nästa års utgifter och givetvis skatteintäkter ska generera utifrån alla kända variabler när budget tas??..eller?? Alliansens budget för hela riket bygger på samma princip??….eller?? vad är det utfallet kan man undra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.