Edward Riedl (M)

Tur att Mona Sahlin (S) inte håller i statens plånbok…

Mona Sahlin (S) ger sig åter in i debatten om hur skattepengar skall förstärka företagen. Nu handlar det om lån till Volvo PV. Hade Mona styrt Sverige hade vi pumpat in åtskilliga miljarder i industrin – Pengar som bättre behövs för att förstärka välfärden. Som tur är sitter inte Mona Sahlin med statens plånbok. Den hade snabbt blivit tom.

Självklart vill de flesta företag ha skattepengar till sina verksamheter både i form av bidrag men också som billiga lån. Problemet är bara att notan i slutändan blir ohållbart dyr för skattebetalarna. Livskraftiga företag överlever och företag med produkter och tjänster ingen längre efterfrågar försvinner.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

 

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Krille

    Haha du är rolig du, stärka välfärden???Visst ge pengar till volvo låter ju minst lika sjukt men att ni påstås stärka välfärden är ju dagens roligaste skämt!?
    ”Sjuka och arbetslösa är inga grupper vi primerar” tycks jag ha hört från en väl vald i regeringen tillika Maud…Ni snackar om att det ska löna sig att arbeta men jag undrar om det inte gör det utan eran skattesänkning iom att dom får en lön..Lönerna har sjutit i höjden medans a-kassan har sänkts..Vars kommer välfärden in??Priser och annat ökar ju i takt med vad lönerna ökar, hur kan man då sänka a-kassan som ska va en försäkring för att man inte ska gå under vid ofrivillig avgång från jobbet??Ni är så dum att det inte är klokt..Synd Reinfeldt är så pass mycket bättre än sossarnas pajas vid styret för dom försöker ju iaf tänka på dom som har det lite svårare.

    Och en andra sak som är helt otroligt rolig är ju att du sitter där du sitter, det måste ju va ett skämt för det ända du kan verkar va att smutskasta alla utom dina egna på ett väldigt pinsamt vis..Det är som en lekstuga där ni bjäbbar med varann…Håller dock allt som oftast med dig om att mona sahlin är ett skämt, hoppas dom inser vilken miss hon är så ni kan röstas bort annars lär detta land bli lånat till undergång pga att det ska löna sig att arbeta och svida att va arbetslös på en hopplös marknad..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.