Edward Riedl (M)

Riksdagsledamöterna gör ett bra jobb – Men några missköter sig säkert

De flesta riksdagsledamöter gör ett mycket gott jobb, oavsett partifärg. Visst finns det enskilda ledamöter som missköter sig precis som på andra arbetsplatser. Men det vore olyckligt om det politiska uppdraget  endast förknippas med omröstningar efter debattprogrammet i fyran. Rikdsdagsuppdraget är mer än omröstningarna i kammaren på samma sätt som en matbutik inte bara är kassörskearbete. Men givetvis är det viktiga delar hos båda.

Mitt inlägg är inget försvar för de som uppenbarligen missköter sig i riksdagsarbetet utan för den stora massan riksdagsledamöter som faktiskt sköter sig. Enskilda ledamöter som arbetar med annat istället för sitt politiska uppdrag missköter sitt uuppdrag på grövsta tänkbara sätt.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Rödsoppan bekänner färg

    Vad är det för ordning hos socaldemokraterna? Man blir riktigt irreterad när man ser att Mona S och Thomas B har betalt men inte finns på jobbet.
    Är det ett sånt här beteende man får förvänta sig av den Rödgröna soppan.Jag ryser vid tanken.Var finns nu gaphalsarna på vänsterkanten? Eller är månne sånt här okey?

  2. Edward Riedl

    Svar till Nils-Bert (2009-10-12 14:57)
    Självklart skall vi korrigera det som inte är bra. Men det innebär inte att vi får glömma allt som faktiskt är bra vilket är det mesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.