Edward Riedl (M)

Så fungerar min blogg

Jag får en del kommentarer på min blogg. Jag försöker givetvis att besvara frågor, ta till mig synpunkter och även kritik. Jag tar inlägg även under pseudonym på största allvar och utgår ifrån att personerna bakom dessa vill föra ett uppriktigt samtal om politik. Men som alla förstår händer det också att vissa kommentarer knappast berör vad jag skriver eller ens syftar till ett konstruktivt samtal. Det finns kommentarer som enbart syftar till att förvanska, fara med osanning och emellanåt endast förmedla en avsky mot sina medmänniskor. Dessa lämnar jag av tidskäl därhän. Dessutom leder inte ytterligare kommentarer från min sida till något fruktbart. På samma sätt som det är tillåtet att häva ur sig både det ena och det andra i kommentarerna är det för mig fullt möjligt att ignorera dessa kommentarer och använda min tid till något bättre.

Dessutom händer det också ibland att jag av andra skäl missar att kommentera en kommentar. För detta ber jag givetvis om ursäkt och försöker efter påpekande att korrigera sådant.

Om det är någon som har synpunkter på detta är ni varmt välkomna att kommentera detta.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Mats

    Edward – att jag inte delar din politiska uppfattning är väl solklart för alla – trots att jag varit medlem i moderaterna (numera lycklig och förstående om omvärlden) och föreslagen till en plats på listan till ”kyrkofullmäktige” – du kommer väl ihåg ditt förslag på Lottas?!

    Heder till dig i alla fall att du svarar på kommentarer på din blogg – det är många av dina allianskollegor som inte gör det – dessa har kanske inte har tillräckligt med argument för att göra det – som exempelvis din ”emliga” partikollega Anders ”Halvan” Ågren!

    Att du sedan kallar mig för otrevlig för att jag inte delar din extrema högersyn är högst märkligt och väldigt långt från sunt förnuft!

    Jag lovar dig – jag kommer att jaga dig – ”halvan” och era kommentarer om politiken hela vägen fram till valet 2010.

    Citat:

    ”Men som alla förstår händer det också att vissa kommentarer knappast berör vad jag skriver eller ens syftar till ett konstruktivt samtal. Det finns kommentarer som enbart syftar till att förvanska, fara med osanning och emellanåt endast förmedla en avsky mot sina medmänniskor”

    Edward ovanstående är ett citat från din blogg, det är det jag menar när jag jämför dig med Berlusconi -”maktfullkomlighet” från en liten ”sketen” landstingspolitiker – kom igen!

    Jag ser dig gärna i en debatt mellan oss 14 dagar innan valet 2010 på torget i Umeå – ocensurerat!

  2. Leif Karlsson

    Till den som kallar sig Mats.
    Har följt dina kommentarer på olika bloggares sidor och det enda du kan producera är gnäll och person angrepp.
    Du klagar och kritiserar utan att själv tillföra något av värde. Helt obegripligt att någon bloggare ens orkar försöka föra någon diskussion med dig.
    Eftersom du tycker att alla andra är idioter förstår jag inte varför du inte själv bloggar, men så klart! Då kan du ju inte vara anonym!

  3. Mats

    Till den som kallar sig Leif Karlsson – var bloggar du?

    Det som jag angriper på diverse allianspolitikers bloggar är deras ”Robin Hood” politik – om du anser det ”gnäll och personangrepp” så får det stå för dig.

    På mig verkar det som att den som står bakom signaturen ”Leif Karlsson” är en aktiv allianspolitiker!

  4. Leif Karlsson

    Till den så kallade Mats…
    Med medborgare som du, så är aktiv politiker det sista jag skulle kunna tänka mig!
    Ock du fortsätter i sann anda att enbart kritisera andra utan att själv bidra med konstruktiva lösningar eller besvara frågor. Eftersom du antar att alla personer som har en annan uppfattning än dig, är allianspolitiker, så säger det egentligen mer om vem du är…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.