Edward Riedl (M)

Vi måste satsa mer pengar på maten i den gemensamma sektorn…

Skolmaten, sjukhusmaten och maten på våra boenden kan bli bättre om vi politiskt satsar mer pengar och energi på detta område istället för att spara enkla pengar där. Mat skall smaka gott och lukta rikig mat. Det är lika viktigt för att barnen skall vara mätta och ha goda förutsättningar att lära sig som att bra mat är en viktig del i tillfrisknandet på våra sjukhus. Nu finns det goda exempel och pengar är endast en av flera faktorer. Men jag är övertygad om att det här är ett vikigt förbättringsområde för framtiden. Bra mat skall inte underskattas.

Edward Riedl, gruppledare i landstinget (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. leif

    Snacka med Reinfeldt så han skiter i att bygga ut bastun så blir det några miljoner till som kan gå till dina önskemål. Är det så ni tänkt vinna valet, visa hur det verkligen ligger till? Bedrövligt. Dessutom konstigt när det inte kommer någon kritik från dom lägre ner, när nu håller tyst så håller ni med för vanliga pengar.

    Så säg ifrån emot reinfeldts lyxbygge eller så tycker ni att det är ok.

  2. Edward Riedl

    Svar till leif (2009-10-15 20:39)
    Bastun låter dyr även om statsministern inte har med den att göra. Hur detta hänger ihop med att vi bör satsa mer pengar på maten i offentlig sektor förstår jag inte?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.