Edward Riedl (M)

Statsministern får höga betyg som EU-ordförande

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt får höga betyg på det svenska ordförandeskapet av bedömmare runt om i Europa. Han ses som effektiv och har på ett bra sätt hanterat de viktiga frågorna som funnits på EU:s dagordning.

En duglig statsminister som har förmågan att genomdriva för oss svenskar viktiga frågor på det europeiska planet är av stor betydelse. När det gäller övergripande ekonomiska frågor och klimatpolitiken är EU avgörande för att nå konkreta resultat.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Pelle

    Han kanske får högt betyg av en del högerpartister runt om i Europa – men i Sverige har han och hans politik genomskådats – läs VK: http://www.vk.se/Article.jsp?article=318299.

    Hoppas att läns- och kommunsiffror faller i samma takt!

    NU väntar vi bara på att C också hamnar under 4% i mätningarna men framför allt vid valet 2010 – att M skulle hamna under 4% är väl bara ett scenarium att drömma om – tyvärr!

  2. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2009-12-13 10:55)
    Även socialistiska bedömare anser att han gjort ett bra jobb. Till och med på aftonbladet kan man skönja positiva omdömen om insatsen.

    Det är nio månader kvar till valet. Mycket kan hända.

  3. Pelle

    Du har rätt Edward mycket kan hända fram till valet – men jag tror inte att M kan åka ur riksdagen hur mycket man än önskar – C däremot håller på att ”straffa” ut sig själva.

    Alliansen däremot är ett passerat fenomen i Svensk politik.

    SD:s höga siffror är däremot skrämmande i deras siffror finns många FD M väljare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.