Edward Riedl (M)

Regeringen gör ett bra jobb

En majoritet (ca 52%) av de som svarat på aftonbladets nätfråga tycker att alliansregeringen gör ett bra jobb och endast 42,5% av aftonbladets läsare tror att Mona Sahlin (S) blir statsminister.

Det finns många positiva tecken inför valet 2010 trots stundtals bistra opinionssiffror. Dessutom har inte media och medborgare ännu börjat syna vilken politik de röd-gröna söker förtroende för.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Sven

    Edward regeringen gör INTE ett bra jobb – däremot så gör era stödtrupper ett bra jobb att ”rösta rätt” vid den har typen av undersökningar.

    Du däremot fortsätter med ”vita lögner” – förändringar av fakta – försköning av regeringens höderradikala politik.

    Du är avslöjad som en ”ärkekonservativ högerpolitiker” med liten trovärdighet hos oss väljare – kan inte förstå hur du kunde bli vald till första namn på riksdagslistan av dina i många fall kloka partikamrater – men det kanske är så enkelt att dom ville slippa dig i landstinget?

  2. Edward Riedl

    Svar till Sven (2010-01-02 16:53)
    Enligt de personer som tyckte till på aftonbladet anser flertalet att regeringen gör ett bra jobb. Det riktiga svaret får vi först när riksdagsvalet 2010 är färdigräknat.

    Sedan tror jag att du är trevligare än du verkar när du skriver som du gör.

  3. Moderaterna visar på framtid,jomenvisst

    Jag beundrar dig Edward som tar såna kommentarer typ Sven med en sån självdisiplin.
    Jag har lagt märke till att flera Moderatbloggare har samma egenskap, vilket glädjer mig inför framtiden för vårt parti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.