Edward Riedl (M)

Landstingsstyrelsen: Personalneddragningar i sjukvården med s-politik

Idag har vi landstingsstyrelsesammanträde och har informerats om konsekvenserna i sjukvården med den socialdemokratiska budgeten som beslutades i juni 2009. Det blir personalnedskärningar i sjukvården när socialdemokraterna inte vill prioritera bort sådant som inte är sjukvård.

I alliansen har vi ett budgetförslag som innebär att vi istället lägger de största besparingarna på sådant som inte är sjukvård. Vi vill hellre spara in på landstingets kultursatsningar, EU-projekt, lokaler, administration och mycket annat.

Det är något att fundera på när du väljer parti i höstens val.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.