Edward Riedl (M)

Alliansen formerar framtidens sjukvårspolitik på videolänk

Igår kväll träffades de 6 nordligaste landstingsallianserna tillsammans med en representant från alliansens arbetsgrupp för sjukvården. Mötet genomfördes med videolänk vilket fungerade utmärkt. Den nya tekniken möjliggör ett ökat inflytande för hela landet.

Vi har redan hunnit genomföra många för människor viktiga reformer på sjukvårdsområdet och vi har tillfört mycket nya skattepengar för att ytterligare förbättra sjjukvården. Det handlar om arbetet med den nationella cancerstragin, avvecklingen av apoteksmonopolet och vårdkömiljarden som gjort att köerna kortats i sjukvården.

Just nu arbetar vi i alliansen för att ytterligare förbätttra tillgänglighet och kvalitet i sjukvården.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.