Edward Riedl (M)

Svensk ekonomi är stark

Statens finanser de kommande åren ser allt starkare i prognoserna. Hushållens konsumtion är stark och skapar tillväxt och bolagens vinster ökar i allt snabbare takt. Trots de röd-grönas försök att svartmåla Sverige ser det i jämförelse med omvärlden riktigt bra ut.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

 1. lf

  Ingen svartmålar Sverige men att kritisera er politik är en helt annan sak.I dina andra bloggar slår du ned på arbetslösa och sjukskrivna och anser de är andra klassens människor.Där går skiljelinjen.En solidarisk skattepolitik tar hänsyn till de sämst ställda och hjälper och stöttar.Den politiken står du inte för.Din och högerns politik kommer att bli en parantes då historien skall skrivas.
  Slutligen vad tycker du om senaste oponionsmätningen?

 2. åter igen

  jorden är platt, jorden är platt. Blev den platt nu? en lögn blir inte sanning bara för att man upprepar den för sig själv lille edward =D

 3. Ärland Johansson

  Tacka Göran Persson för att vi har som land en god ekonomi. Äras den som förtjänar äran. Aliansen ska buga och bocka, förtjänsten är inte aliansens

 4. Edward Riedl

  Svar till lf (2010-02-26 17:40)
  Nu fabulerar du fritt utan hänsyn till verkligheten. Tvärtom skriver jag om vikten av att ha en fungerande politik för jobben som gör att det finns människor som arbetar och betalar skatt för vår gemensamma välfärd. Ni vänsterdebattörer glömmer ofta detta lilla enkla faktum att någon måste arbeta ihop till vår skattefinansierade välfärd.

  Sedan tycker jag givetvis bättre om när opinionsmätningar visar att alliansen går framåt än det motsatta. Men det tror jag nästan du förstod innan du ställde frågan.

 5. Edward Riedl

  Svar till åter igen (2010-02-27 00:39)
  Otrevligheter förstärker inte din argumentation utan visar bara på bristen av detsamma. Hade du haft någon substans bakom ditt påstående hade du kunnat kosta på dig lyxen av att vara trevlig…

 6. Edward Riedl

  Svar till Ärland Johansson (2010-02-27 10:12)
  Självklart har Göran Perssons politiska gärning haft betydelse i både positiv och negativ bemärkelse. Jag har inte hört någon påstå motsatsen.

  Men som sagt varnar han också Mona Sahlin och de röd-gröna för att gå till val på skattehöjarpolitik…

 7. Pelle

  ”Hade du haft någon substans bakom ditt påstående hade du kunnat kosta på dig lyxen av att vara trevlig..”

  Citat från din blogg från svaret till ”åter igen” – tänk om du levde som du försöker lära!

  Din blogg ”vimlar” av otrevligheter mot de som kommenterar på din blogg – gav kursen inget?

  Kanske det finns det en repris på kursen, vissa människor behöver längre tid att lära in!

 8. Edward Riedl

  Svar till Pelle (2010-02-28 19:00)
  Den här typen av diskussioner har jag inget intresse av att föra. Jag tror läsaren kan bedömma vad som är otrevligt eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.