Edward Riedl (M)

Moderater och sociala media

I helgen har vi moderatmöte i Lycksele och kraftsamlar inför den stundande valrörelsen. Just nu utbildas vi i hur vi bättre kan använda socialamedia som blogg, facebook, twitter mm. Intressant och lärorikt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. skynda

  ja det är bäst att ni skyndar er att gå på kurser och utbildningar så ni lär er blogga. Det är hemskt svårt eftersom 13åriga sara gått massor med utbildningar.
  Vem håller i kursen, blondinbella eller kissie?

 2. Hagbard

  Edward ni moderater kanske i stället skulle gått en kurs i mänsklighet och solidaritet?

  Så har det då kommit fram att alliansens politik mot sjuka är ett stort misslyckande!

  Läs artiklarna i Aftonbladet och DN där man redovisar en stor undersökning av situationen för de utförsäkrade: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6698954.ab.

  ”Ättestupa” var det man i Nordisk forntid (enligt Wikipedia) använde för att ”göra” sig av med sjuka och gamla nu använder alliansen den ”nya” sjukförsäkringen i samma syfte.

  Låt oss tillsammans avskaffa ”ättestupan” i valet i höst och välja bort alliansen från regeringsmakten och samtidigt ställa KD och C utanför riksdagen.

 3. Edward Riedl

  Svar till Hagbard (2010-03-01 11:04)
  En i raden av osakliga inlägg i debatten där de politiska motståndarna demoniseras. Jag skulle aldrig skylla socialdemokratins misslyckanden på illvilja – Det handlar om oförmåga att styra Sverige. Att påstå att politiska motståndare vill människor illa vittnar bara om bristerna i den egna politiken. Tack och lov genomskådar väljarna detta.

 4. Hagbard

  Ett mycket väntat svar av dig, inte en enda gång har jag på din blogg, som jag följt under våren, har jag sett ett svar från dig utan att du måste vara otrevlig mot den som kommenterar din blogg.

  Du måste inse att alla som inte tycker om delar av alliansens politik inte är ”sossar” eller ”vänstermänniskor”, jag tycker du är en mycket dålig representant för alliansens politik!

 5. Edward Riedl

  Svar till Hagbard (2010-03-01 15:13)
  Om du läser din egen kommentar ser du precis vad det är jag beskriver i svaret. Att demonisera de politiska motståndarna som känslokalla och elaka vilket du faktiskt gör är ett tråkigt sätt att argumentera. Om du tycker att det svaret är otrevligt föreslår jag att du läser din egen kommentar. Sedan tror jag läsarna själva kan avgöra vad de tycker är trevligt eller inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.