Edward Riedl (M)

Fackliga förmåner?

I aftonbladet finns en intressant artikel om vilka förmåner fack/sosse – pampar har. Eller så har fack och sosse – pampen Wanja Lundby-Wedin bara haft lite tur med lägenhetsletandet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. Fredrik Gustafsson

    Om du vill läsa något riktigt snaskigt så kolla in min blogg Edward, skrev just om de förmåner jag haft i höstas.

    http://blogg.vk.se/grasossen/

    Att dra Socialdemokrater till svars för LO ordföranden gör är på samma nivå som om du ska stå till svars för vad företrädare inom svenskt näringsliv gör. Vill du anta utmaningen att ha pajkastning på den nivån? Att dessutom dra in saker som rör hennes privatliv. Håll dig till politik istället lille man.

  2. Magnus

    Jag förstår inte affären. Wanja fick en lägenhet hon ska betala hyra för. Vad är det som är konstigt?

  3. Edward Riedl

    Svar till Fredrik Gustafsson (2010-03-06 10:11)
    Nu är det ju så att LO-ordföranden också sitter i er högsta patiledning. Därför gör jag denan enligt mig högst rimliga kopplingen kopplingen. Skillnaden är att moderaterna och SN inte har några kopplingar.

  4. Edward Riedl

    Svar till Magnus (2010-03-06 14:11)
    Mitt förslag är att du läser artikeln jag länkade till som aftonbladet skrivit i ämnet. De menar att det finns en hel del frågetecken i hur det gått till. Själv har jag ingen annan uppfattning än den jag skrivit i bloggen. Hon och andra pampar kanske helt enkelt bara har tur med lägenhetsletandet på attraktiva adresser i Stockholm…

  5. lf

    Detta är Edvard Ridel i ett nötskal.Du som är ärlighetens apostel, hur många moderater har utnyttjat sin ställning för att få förmåner? Du har ingen balans i din kritik.Det gör dig inte trovärdig.Tyvärr reduceras du till att vara en kverulant.

  6. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-03-07 16:44)
    Moderater är nog inte bättre än socialdemokrater eller tvärtom. Det är också min enda poäng. Alldeles nyligt var det mitt parti som fick löpa gatlopp – Nu är det andras tur. Men jag noterade inte att du då försvarade moderaterna lika lite som jag nu försvarar socialdemokraterna. Jag såg inte din signatur gå till storms mot de socialdemokrater som då gottade sig och spred det vidare via bloggar och annat. Så på det sättet är vår trovärdighet lika hög eller låg i detta avseende.

  7. lf

    Ja, vår trovärdighet är låg.Ev.är skillnaden att jag är fattigpensionär och du är blivande riksdagsman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.