Edward Riedl (M)

Jobbpolitiken är grunden för välfärden

Om vi skall kunna fortsätta både ha och utveckla ett av världens mest omfattande skattefinansierade välfärdssystem måste fler svenskar arbeta och betala skatt. Alliansregeringens jobbpolitik fungerar bra med tanke på de yttre omständigheterna med global ekonomisk kris. Ungefär lika många svenskar har idag ett arbete att gå till som när socialdemokraterna styrde Sverige under brinnande global högkonjunktur. Med tanke på att cirka 200 miljoner människor förlorat sina arbeten världen över till följd av den ekonomiska krisen är det ett gott betyg till alliansregeringens jobbpolitik.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Mange

  Du fortsätter att hålla på med moderaternas mantra,alliansens jobbpolitik är det enda som fungerar som om det vore i ”en dåres försvarstal”.

  Det är inte sanningen Edward,sanningen är att alliansen håller på med en omfördelning i Sverige genom sin skattepolitik,den omvända Robin Hood politiken som går ut på att ta av de fattiga och ge till dom rika,högerpolitik

  Att du fortsätter att sprida dessa lögner gör dom inte till någon form av sanning,vi har sett igenom dessa lögner och skall se till att ni försvinner från makten!

  Till höstens val räcker det inte med ”nya” vi har sett er politik

 2. Jonas E

  Alliansens jobbpolitik går mest ut på att göra livet svårt för sjuka och arbetslösa.
  Målet för detta är att åstakomma en ”reallönesänkning”, och därmed öka klyftrona än mer (är bevisat med ett interndokument från Alliansen).
  Sänka skatten för att göra svarta jobb vita som innom RUT, är att uppmuntra höginkomsttagares dåliga skattemoral, och det är ett större problem än smutsen i deras hem.
  Dom 25.000 jobb som försvunnit i vård och omsorg, är tydligen inte lika mycket värda som ett par tusen RUT jobb.
  Sverige är ett exportland, hur många jobb som har med export har alliansen åstakommit?.

 3. Edward Riedl

  Svar till Mange (2010-03-15 10:56)
  Jag tror precis som dig att eftersom människor sett hur väl politiken fungerar kommer inte er svartmålning av Sverige att hjälpa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.