Edward Riedl (M)

Vad händer här?

Vad händer egentligen i det här inslaget? Är det en vetgirig journalist som försöker få ett svar av president Obama eller är det en journalist som låter sina egna åsikter styra nyhetsrapporteringen?

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Peggy

    Du skall bara veta att Fox News är mycket långt ifrån opartisk med dess intervjuer och nyhetsrapporter. Såväl programledarna som journalistern på Fox News är bland de mest avskyvärda och aggressiva jag har någonsin sett – uppmundrade att vara så av själva Fox News! De använder mycket sarkasm i deras rapportering, som jag tycker är väldigt oproffigt. Som amerikansk skäms jag att Fox News finns bland ”äkta” nyhetsprogram i usa. Själv undviker jag att titta på Fox News så långt det bara går.

  2. Edward Riedl

    Svar till Peggy (2010-03-19 13:21)
    Min blogg handlar om hur nyhetsrapporteringen lämnar det traditionella nyhetsrapporterandet och förblir en del i opinionsbildningen. Jag tror det är en för demokratin skadlig utveckling som vi kan se på olika håll i världen. I slutändan blir partier och politiker då beroende av pengar för att äga och styra nyhetsrapporteringen vilket redan skett i vissa länder. Jag hoppas vi slipper den utvecklingen i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.