Edward Riedl (M)

Pressmeddelande: Riedls motion bifölls

Pressmeddelande 2010-03-23:

 

Landstingsfullmäktige – Riedls (M)otion bifölls

 

Edward Riedl, Moderaternas gruppledare i landstinget, lämnade i november 2008 in en motion där han föreslog att landstingsstyrelsen ska kartlägga i vilken utsträckning landstinget erbjuder arbetsträningsplatser för personer med psykiska funktionshinder. Dessutom föreslog Riedl att landstinget ska återkomma med en åtgärdsplan för att förbättra erbjudandet av arbetsträningsplatser utifrån kartläggningen.

 

När motionen idag behandlades på landstingsfullmäktiges sammanträde bifölls den, med ett alltigenom positivt svar.

 

     

  • Stora offentliga arbetsgivare, som landstinget, är generellt dåliga på att erbjuda arbetsträningsplatser. Därför är det bra att landstinget nu ska ta tag i denna fråga och ser över omfattningen av landstingets arbetsträningsplatser. Jag hoppas också att detta innebär att vi kan förbättra möjligheterna till arbetsträning för personer med psykiska funktionshinder. Säger Edward Riedl, Moderaternas gruppledare, i en kommentar.
  •  

 

 

För frågor eller ytterligare kommentarer, vänligen kontakta:

 

Edward Riedl (M)

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Putte

    Men så roligt för dig Edward!

    Är det första gången du får gehör för dina åsikter i landstinget?

    Om det är så att detta var första gången förstår jag de övriga ledamöterna att dom tidigare röstat mot dig, för dina förslag är allt som ofta långt ute på högerkanten i politiken!

  2. Ann-Louise

    Vilken otroligt låg kommentar av dig, ”Putte”. Vet du överhuvudtaget vad de olika partierna står för i landstinget? Dina kamrater på vänsterkanten har ju styrt länge nu i landstinget, bl.a. på denna punkt har man tydligen ”sovit”. Heja Edward Riedl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.