Edward Riedl (M)

Reinfeldt (M) mer populär än Sahlin (S)

Tv 4 nyheterna har gjort en mätning för att se hur populära de två statsministerkandidaterna är. Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) utklassar utmanaren Mona Sahlin (S). 47 procent har stort eller mycket stort förtroende för Reinfeldt (M) och endast 19 procent har stort eller mycket stort förtroende för Sahlin (S). Det bådar gott med mindre än sex månader till valet.

Edward Riedl (M.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Eftersom det bildas en allians i båda blocken, borde frågan vara istället ställd – Vilket av block allians har du mest förtroende?
    Det är mer intressant hur pass blocken i lag gör sin block politik. En statsminister gör inte hela arbetet ändå.
    Tar du frågan om vilken eller vilka partiledare som du har förtroende på, får du också en helt annan bild av väljarnas tilltro på politikerna.
    De som inte är nämnda har åkt upp eller ner. En av dem är mycket uppåt idag. Partiet har medvind idag, även så kan bli den 19 september.

  2. Statistiker

    Kan kanske vara så att Reinfelt är populärare än Sahlin med det är oväsentligt då vi inte har rak personröstning till riksdagen utan i år ett blockval.

    Alla under sökningar är där helt klara, egen majoritet för politiken som de röd/gröna står för, och det är det som är väsentligt för landets bästa.

    Glädj dig du speleman så länge du kan, snart är verkligheten i kapp högern, som det ”alltid” blir när ni suttit en period i regering, så får de röd/gröna återigen städa efter högerpolitiken, och det utan RUT avdrag!

  3. Edward Riedl

    Svar till Statistiker (2010-03-26 11:05)
    Valresultatet vet vi först efter valet. Dessutom tillhör den svenska ekonomin en av de mest välskötta trots den globala ekonomiska krisen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.