Edward Riedl (M)

SD är främlingsfientliga vad de än säger

Sverigedemokrater försöker ständigt hävda att de minsann inte är främlingsfientliga utan bara har synpunkter på flykting och invandrarpolitiken. Men faktum är att på det sätt SD företrädare debatterar i frågan avslöjar vad de egentligen menar. Återigen har det på vk-bloggen dykt upp en blogg med någon SD företrädare. På det sättet personen skriver avslöjar vad de tycker. Våga stå för att ni är främlingsfientliga istället för att låtsas om något annat. En av de otrevliga bloggarna avslutas med orden: " Nu lever de lyckliga framför storbilds tv:n i Eslöv". Skriver man på det sättet döljer man inte direkt vilken människosyn man har.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Lillen

  Skall du förbjuda storbilds-TV? Jag sitter lycklig framför min Storbilds-TV. Hade hon skrivit att de satt lyckliga med sin get i vardagsrummet hade jag förstått ditt resonemang. Får inte invandrare/flyktingar ha storbilds-TV för dig? De kan ju då få information om vad som händer i sitt forna hemland.

  Jag är ingen SD anhängare men för det fria ordet som är en grundförutsättning för en demokrati. Att censurera om än så lite, gör att man går de mörka krafternas ärenden

 2. Håkan Rombe

  Håller med dig. Främlingsrädslan och drömmen om det etniskt rena paradiset lyser igenom i det mesta som SD gör. Man är nog ganska tondöv om man inte upptäcker det. De verkar leva på vandringsskrönor om den dyra flyktingpolitiken o s v.

 3. Micke Andersson

  Moderaterna är bortskämmda rikemansbarn som inte vill betala skatt för att förse pöbelen med samhällsservice!
  Dessutom är de svenskfientliga och detta är dom vad dom än säger!

 4. Edward Riedl

  Svar till Lillen (2010-03-27 10:58)
  Jag tror de flesta besitter förmågan att förstå vad SD-bloggaren menade med dessa ord – Om du verkligen inte förstår sådant är jag den förste att beklaga. Om det finns fler med din fattningsförmåga som läser detta är det bäst jag är tydlig med att jag varken är emot storbilds tv eller gamla platt tv-apparater.

 5. Johan Karlsson

  SD:s märkliga ståndpunkt verkar grunda sig på en ide om att angripa symptomen i stället för orsaken. Klart är att integrationspolitiken misslyckats kapitalt. Vad annars kan man kalla det när människor står utanför arbetsmarknaden i 10 år efter att de kommit hit? Snacka om outnyttjad resurs! Med en bättre integration kan invandringens kostnader snabbt vändas till vinst. Det tycker jag låter betydligt vettigare än att kasta ut människor av samhällsekonomiska skäl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.