Edward Riedl (M)

2500 ledande moderater möts i Göteborg

Den kommunala rikskonferensen 2010 har nu startat. 1971 startade vi moderater att träffas under dessa former. Då var det 50 ledande modeerater som träffades och socialdemokraterna hade egen majoritet i Sveriges riksdag. Idag ser det betydligt bättre ut. Idag har vi en alliansregering som leds av en moderat statsminister och vi är 2500 ledande moderater som nu under två dagar formulerar framtidens politik i Göteborg. Dessutom är dessa dagar  viktiga för alla informella möten som hinns med när vi finns på samma plats.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Petrus

    Nu har ni moderater ”sänkt” ungdom, sjuka, arbetslösa och pensionärer med er ekonomiska politik som bara gynnar dem som redan hade det bra!

    Vilka grupper skall ni ”ge er på” efter denna samling?

    Vi skall göra allt för att ta av er makten vid höstens val, ni har förstört tillräckligt med ert ekonomiska ”experiment” i vårt fina land.

  2. Edward Riedl

    Svar till Lennart Holmlund (2010-04-16 10:34)
    Nästan egen majoritet skulle det stå. Men jag ändrar inte för att din kommentar inte skall se konstig ut. Känns skönt att veta att du läser och följer min blogg så nära att du ser enstaka faktafel…

  3. Edward Riedl

    Svar till Oscar (2010-04-17 11:35)
    Jag orkar inte ens lyssna på den här typen av länkar som allt som oftast är manipulerade av allt från sverigedemokrater till socialister. Var vi står i de här frågorna är vi tydliga med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.